Hoe werkt het?

( Prefer 🇬🇧? Just click here!) 


Buurtbewoners weer in contact brengen met hun lokale markt. Dat is ons doel. Op Roodkappje kan je in Ă©Ă©n keer jouw wekelijkse boodschappen bestellen. Vrijwilligers brengen je boodschappen direct van de markt naar je toe. Zo kan jij genieten van verse producten en steun je de lokale ondernemers!

Hoe plaats ik een bestelling? 
Stap 1: Voeg alles wat je nodig heb aan je roodkappje-mandje toe. 
Stap 2: Kies of je je boodschappen contactloos wilt laten bezorgen door een van onze bezorghelden (in Amsterdam) of zelf komt ophalen bij onze pick-up point op de Albert Cuypmarkt. Je kunt op dinsdag en donderdag ook kiezen voor same-day-delivery voor slechts €1,95.
Stap 3: Betaal veilig met iDeal of Credit Card. De servicekosten bedragen €4,95 per bestelling. Er is geen minimum bestelwaarde. 

Bezorging 
Wij bezorgen altijd gratis op dinsdagen & donderdagen tussen 17u en 19u. Je kunt 24/7 bij ons bestellen. 

Bestelling  Bezorging 
Maandag voor 23.59u besteld Dinsdag tussen 17u en 19u bezorgd
Woensdag voor 23.59u besteld Donderdag tussen 17u en 19u bezorgd


Zelf komen ophalen? 

Dat kan ook! Wij bundelen al jouw boodschappen van tevoren zodat je ze gemakkelijk op dinsdag of donderdag tussen 17u en 18u op de Albert Cuypmarkt kunt ophalen. Ons adres is: Albert Cuypmarkt 228 ter Amsterdam. 

Waarom berekenen wij servicekosten? 
Wij geloven in de kracht van gemeenschap.
 Daarom bieden wij marktkramen een online platform, waar ze al hun producten gratis te koop kunnen aanbieden zonder enig verlies te maken. Vervolgens worden de producten door vrijwilligers gebundeld en met de fiets bij de klant thuis bezorgd. Zo kunnen wij marktkramen door de crisis helpen. 

Maar ook wij, het team vrijwilligers achter de schermen van Roodkappje, moeten de boel draaiende houden: het opzetten en onderhouden van een online shop kost geld. Daarom vragen wij €4,95 servicekosten. Zo kunnen wij jullie ook in toekomst de beste producten vers van de Albert Cuypmarkt tot aan de deur komen brengen.