Over Roodkappje

Bestel van de markt met Roodkappje

Buurtbewoners weer in contact brengen met hun lokale markt. Dat is ons doel. Op Roodkappje kan je in één keer jouw wekelijkse boodschappen bestellen. Vrijwilligers brengen je boodschappen direct van de markt naar je toe. Zo kan jij genieten van verse producten en steun je de lokale ondernemers!

Ons team

Het team van Roodkappje ontmoette tijdens de innovatie-hackathon "Hack the Crisis" met de ambitie om met een creatieve oplossing te komen voor de vraag hoe vrijwilligers lokale bedrijven kunnen helpen in tijden van crisis. Binnen 48 uur was Roodkappje geboren.

De kracht van lokaal

Sindsdien werken we enthousiast om buurtbewoners in contact te brengen met hun favoriete lokale markt. We geloven in de kracht van lokale gemeenschappen en de steun die onze vrijwilligers, klanten en verkopers elkaar geven is hartverwarmend. Samen geven we het verhaal van Roodkappje een gelukkig einde! 

Op Roodkappje zie je de prijzen die de marktkraameigenaars ook direct op de markt vragen. Maar ook wij, het team vrijwilligers achter de schermen van Roodkappje, moeten de boel draaiende houden: het opzetten en onderhouden van een online shop kost geld. Daarom vragen wij €4,95 servicekosten. Deelname aan Roodkappje is voor alle ondernemers 100% kostenloos.